Udtalelser

Jens

Tak, uanset hvem du er, for din tilgængelighed, for din beroligende karakter og endelig for mit kørekort, som jeg lige har modtaget. Jeg troede virkelig ikke på det … Jeg forsikrer dig om, at det i begyndelsen kun var desperationen for mine fejl, der pressede mig til at stole på dig. Nu kan jeg kun takke dig for at give mig en sådan service.

Niels

Det er rigtigt, at jeg efter min ordre modtog mit kørekort snarere efter 6 dage, ikke efter 4 som du nævnte, men jeg er ikke desto mindre tilfreds på samme tid af kvaliteten af dit dokument og også af kvaliteten af tjenesten. Jeg må indrømme, at da det var forsinket, havde jeg lidt frygt … Men nu er det okay …. Tak

Helle

Min arbejdsgiver værdsatte meget, at jeg forelagde mit kørekort efter at han havde hævdet i mere end et år for at truede med at nedbryde mig på arbejdspladsen. Jeg vidste ikke, at at købe et kørekort kunne være så let i sine muligheder.

Tak fordi du hjælper mig med at holde mit job intakt.

Olle

Jeg må indrømme, at jeg allerede havde mistet håbet, da min fætter rådede mig om dette websted og selv viste mig kørekortet, hun købte her. Jeg var ret beroliget, da jeg ankom til dit sted … og du skuffede mig ikke. Tak for at lindre mig. Mange tak.

Morten

Tak til dig … Det er rigtig godt at få et dokument, som jeg har kigget efter i mere end to år på så kort tid. Så livet er så underligt??

Pia

I to år tilbragte jeg mere end 5000 euro for at få min kørekort til forgæves … Så meget tid slog og tabt bag køreskolen, der ødelagde mig for ingenting … virkelig for ingenting … Her kommer jeg fra l til få mindre end 1000 euro …

Birthe

Da jeg købte min kørekort på dette websted, spekulerede jeg på, om det var registreret … Men for to dage siden, da jeg begik en lovovertrædelse, mens jeg havde travlt med at vende hjem, standsede politiet mig og tog mit certifikat, bekræftede det og gætte hvad ?? Alt var godt …. med stor frygt kom jeg tilbage fra fjernt. Jeg har mistet 3 point, men uanset hvordan du klarer at registrere disse kørekort, som du designer, vinker jeg på dig bare for at sige … Tak

Jørgen

Jeg er 18 år gammel, og jeg ved, hvordan man kører siden en alder af 15 år …. Men min far nægtede stadig at lade mig passere kørekorteksamen fordi han fortalte mig, at det var for dyrt. Jeg var i stand til at gøre min opsparing til 850 euro, og jeg kunne få mit certifikat for kategori B stille her … Tak.

Din nationalitet :*