Ofte stillede spørgsmål


Hvordan kommer i kontakt med vores team?

Intet er nemmere end at komme i kontakt med os. Udfyld blot formularen på kontaktsiden.

Hvordan foretager jeg betaling for køb af kørekort på denne hjemmeside?

Betaling kan ske på mange måder. Der vil blive tilbudt flere betalingsmetoder til kunden, og det vil være op til ham at vælge den, der for ham vil være den bedste afhængigt af hans bopæl, hans faciliteter og endog graden af anonymitet, han ønsker at have med transaktionen. Nogle kunder foretrækker at betale med bitcoins.

Hvor meget kan et kørekort koste her?

Du skal bare starte fra 850 euro for at købe et kørekort på dette websted. For flere ordrer og for bestemte kategorier af kørekort kan priserne være meget større.

Hvilke kategorier af kørekort er tilgængelige på denne side?

Her giver vi alle de kategorier af kørekort, du ønsker. Du kan læse vores artikel om kørekortkategorier i Danmark.

Er det købte dokument registreret?

Ja selvfølgelig er alle kørekort, vi leverer på dette websted, uanset deres kategorier registreret i de danske statsdatabaser gennem enten vores kontakter, der er der eller vores hackere, der har ubegrænset adgang til de databaser, hvor kørekort er registreret. Dette i overensstemmelse med systemets politik.

Hvad er midlerne til at sende dokumenter, som vi har?

Vi sender normalt dokumenter til vores kunder via transitagenturer efter eget valg. Generelt bruger vi DHL’s tjenester.

Hvordan er leveringen af det dokument, vi sender?

Dokumentet er sendt til dit hjem. Så bestil hjemmefra og leveres til dit hjem under diskrete foranstaltninger, sikkert og fortroligt.

Hvor lang tid tager det fra opfattelse til modtagelse af dokumentet af kunden?

Fra det øjeblik du bestiller dit dokument og betaler de tilsvarende gebyrer, modtager du dokumentet inden for fire dage.

Er det nødvendigt med særlig hensyntagen til opnåelse af tilladelsen?

Selvfølgelig ikke. Vi anbefaler dog, at alle vores kunder alvorligt lærer kørslen for ikke at gøre det arbejde, vi gør farlige for dem.

Er den købte licens ægte?

Mange der har haft gavn af vores ydelser vidner om dette. De har aldrig været uretfærdige enten af politiet eller af nogen, fordi det dokument, vi tilbyder, er simpelthen autentisk og juridisk. Du vil aldrig være bekymret, når du er i hans besiddelse.