Nichen, det største mareridt for eleverne og for kørekortansøgere

Dreaded test, herunder kørekort, men også i livet af en bilist lambda, nichen kan blive en ren formalitet. En betingelse for at holde roen og udføre operationen trin for trin.

Lav en niche til kørekort

Nichen er en af ​​de mest frygtede øjeblikke under kørekorteksamen. Det er dog ikke obligatorisk, men det er en af ​​de manøvrer, som eksaminatorerne kan tilbyde (såvel som en omvendt i en lige linje, afrundet eller vinklet, et lager i kamp, ​​på cob eller en halv omgang). Tøv ikke med at tage din tid, en manøvre i undersøgelsen af ​​licensen er ikke tidsbestemt. Så sørg for at se på dit miljø, før du starter din niche (mulige tilstedeværelse af fodgængere, gademøbler …). Hvis det er dårligt engageret, tøv ikke med at starte igen, det er tilladt, og du må hellere tage det to gange ved at signalere din eksaminator din vurdering af situationen i stedet for at stoppe dig for at udføre en manøvre, der er blevet umulig eller meget vanskelig. svært at opnå.

Lav en niche: rapport!

I alle vejforhold er det bedst at rådgive, at holde roen. Nichen er et godt eksempel. Tøv ikke med at slukke for din radio, tag en dyb indånding, og spørg børnene lidt om stilhed. Hvad angår den uforståelige bilist, der baserer sig bag dig, gør en abstraktion af den. På den anden side skal din intention om at drive en niche være tydelig. Signal det ved at udløse dit blinkende lys, inden du har passeret parkeringspladsen. Det er sådan, at det næste køretøj giver dig mulighed for at manøvrere.

Lav en niche let i tre trin

  • For at lykkes i din niche er det vigtigt at placere dit køretøj korrekt i begyndelsen af manøvren. Generelt skal dit udvendige spejl være på linje med hoveddøren og bagdøren til køretøjet bagved, hvor du vil parkere. Alt mens du holder dig godt parallel.
  • Engager omvendt og styr hjulene mod fortovet. Hvis du har misjudged pladsen, tøv ikke med at gentage dette trin.
  • Når køretøjets baghjul er omkring 30 centimeter fra fortovet, skal du styre helt. Hvis det er for tidligt, kan du ramte bilen parkeret foran. Hvis det er for sent, sidder du fast på fortovet. Igen tøv ikke med at gentage manøvren. Det er bedre end et køretøj, der går over vejen.
  • Forsøg at give samme clearance plads til begge køretøjer, når du er korrekt forlovet.

Lav en niche til venstre

Vinduet til venstre kan være kompliceret, fordi du på grund af din placering kan føle, at du har mindre plads. Det er også mindre hyppigt, fordi parkeringspladserne ofte er på højre side af vejen. Men i tilfælde af en envejs gade kan det ske, at du er nødt til at lave en niche til venstre for at kunne parkere dit køretøj.

  • Placer din bil parallelt med det parkerede køretøj.
  • Kontroller omgivelserne af din bil (fodgængere, tohjulede køretøjer, andre brugere).
  • Omvendt forsigtigt (kun glidepunkt), indtil bagsædetakslen rager ud over det parkerede køretøjs ende.
  • Modstyring, når venstre sidespejl kommer i slutningen af det parkerede køretøj.
  • Alt du skal gøre er at justere din bil med plads nok foran og bagved.

Hjælper med at lave en niche

Bilproducenter har skabt flere innovationer for at hjælpe bilister med at realisere deres niche. Roterende radar frembringer hørbare advarsler, der intensiverer, når dit køretøj nærmer sig en forhindring. Vendekameraet giver dig et billede direkte af hvad der ligger bag din bil. Endelig er parkeringshjælpen, som ikke længere er en simpel gadget, et sted i tilstrækkelig plads. Derefter fortæller ombordcomputeren dig, hvornår man skal gå tilbage, og rattstammen styrer styring og modstyring automatisk … Slotten bliver meget lettere … i det mindste normalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *