Hvordan man kan overvinde vanskelighederne med at tage en skarp tur under en kørekort eksamen?

Under kørskole eksamener i Europa generelt er en af de største vanskeligheder for kandidaterne styring af kørsel under en skarp sving. Dette får ofte dem til at miste mange punkter i løbet af praktikeksamen.

Vi må selvfølgelig forudse, når du tager en tur, mens du tænker altid at kigge væk i den retning, du ønsker at gå i, ud over at omhyggeligt respektere disse få punkter …

Før kurven, der er slukket foran føreren …

For at starte en sikker tur med trækkraft under gode kørselsforhold under en kørselstest anbefales det at forudse og bremse før drejningen, så længe forhjulene er lige.

Hvorfor langsomt før denne kurve?

Når du venter kort tid til vores fysik klasse, skal du sænke for at mindske centrifugalkraften (kraft, der bevæger sig ud af midten af en omkreds), der bærer køretøjet ud af svinget. Hvis du ikke sænker nok, kan dækadhesionen ikke være nok, og køretøjet kan glide.

I selve kurven

Undgå at bremse, fordi lastoverførslen til forsiden af køretøjet medfører et fald i grebet på bagsiden af bilen, hvilket øger risikoen for slid.

Slår ud

Fremskynde kun, når køretøjets forhjul er lige. Accelerationens kraft skal være proportional med rattets vinkel, så det er nødvendigt at accelerere gradvis i slutningen af svinget.

Hvad sker der, hvis du kommer for hurtigt i en tur?

Hvis du kommer for hurtigt på svinget, tvinger det dig til at bremse hårdt, og der er i dette tilfælde en stor masseoverførsel fremad. Denne masseoverførsel på bilen aflaster bagakslen og reducerer grebet af de bageste dæk, med risiko for, hvad der kaldes oversteer.

Når bagsiden af bilen glider, ikke panik her er løsningen.

Afbryd for at genoprette balancen i bilen, se hvor du vil hen, ikke hvor du er bange for at gå. Kig i den rigtige retning, og alt vil blive gjort naturligt.

Hvad sker der, hvis du i fremtiden accelererer for hårdt?

Hvis du accelererer for hårdt i svinget, er der en masseoverførsel bagtil, som aflaster forhjulene. Denne masseoverførsel forårsager en understyring (en drejning i en anden sving er normalt ikke ønsket), i virkeligheden reduceres forhjulets adhæsion, retningsstyrken reduceres.

For at afhjælpe dette, sænkes gradvist og overstyr ikke. Tværtimod skal du pakke ud. Aftagende vil genmontere forakslen og genoprette retningsstyrke til forhjulene.

Sensation er ikke synonymt med hastighed

Føreren skal altid prioritere sikkerheden ved hastighed og kørsel i overensstemmelse med trafikreglerne. Hastighed er ikke påkrævet for at føle kørselsfornemmelser.

Lad os holde alle disse tips, og vi vil ikke få noget punkt overalt i førerkorteksamenerne i lyset af disse ofte meget subjektive instruktører, som undertiden glemmer at tage hensyn til stressfaktoren under eksamen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *